Föräldrainformation om Smålands Open 3 i Jönköping

Varje år så står Jönköpings Judoklubb som arrangör för Smålands Open. Detta är en bra nybörjartävling som arrangeras fyra gånger varje år där olika Smålandsklubbar arrangerar regelbundet.

I Jönköping har vi även valt att arrangera ett läger i samband med tävlingen. Vi hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med på lägret, men önskar att det enbart är barn som är vana vid att sova borta som övernattar i dojon. Det är helt okej att åka hem på kvällen och sova, och sedan återvända på söndagsmorgon. Det är viktigt att detta anges i anmälan så att vi kan meddela räddningstjänsten om hur många som sover i våra lokaler. Anmälan görs på klubbens anslagstavla utanför lokal 1.

Men, för att vi skall kunna arrangera denna typ av aktivitet så behöver vi hjälp från er föräldrar. Vi har därför sammanställt en lista på saker som vi behöver hjälp med. Om ditt barn är med på tävling eller läger så förväntar vi oss att ni skriver upp er på en av dessa aktiviteter. Det är först till kvarn som gäller.
Listan hittar ni här.

Mer information kommer när vi vet vilka som skall delta.

Med vänlig hälsning, Tränarkår & Styrelse

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *