Välkommen till en ny termin!

Nu börjar vi längta tills judoterminen sätter igång igen! Vi ser framemot ännu en termin fylld med aktiviteter och nya tekniker, men framförallt att träffa alla! Är du helt ny i vår förening så vill vi hälsa dig varmt välkommen till oss och i detta inlägg redogöra för vad som gäller i vår förening och vad du ska tänka på din första judoträning.

Registrering

För att registrera er i föreningen så behöver ni gå in  här och fylla i era kontaktuppgifter. Detta är ett krav eftersom vi sköter närvarorapportering, E-postutskick och fakturering från detta system, läs mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar personuppgifter här. Ingen annan föranmälan krävs.

Förberedelser

Vi förväntar oss inte att någon som kommer och tränar för första gången skall ha en judodräkt. De första träningarna går det bra att ha vanliga gympakläder. Dräkt går sedan att köpa av oss på klubben, pris varierar beroende på storlek men kostar mellan 250-400kr. Vi rekommenderar dock att man har långa byxor och långärmat, eftersom man kan få brännsår av mattan när man är ovan.

Tänk på att ta av alla smycken och hårspännen med metall innan träningen och klippa naglar på både fingrar och tår.

Medtag vattenflaska & glatt humör.

Första träningen

I samband med första träningen anmäler ni er till tränaren och bekräftar då er plats i terminens nybörjargrupper. Du som förälder får sitta utanför träningslokalen i vår lounge, därifrån har du goda möjligheter att se in i träningslokalen. Är det något särskilt ni tycker att tränarna bör veta om er eller ert barn så är det bra att meddela detta innan träningen sätter igång. Våra tränare är vana vid att ta emot nya elever och kommer vara tydliga i sina instruktioner i vad som gäller på judolektionerna.

Medlemsavgift

Som ny medlem så får man provträna tre gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta. Tre veckor efter terminsstarten så kommer vi att maila ut fakturor till alla medlemmar. Väljer ni att fortsätta träna så betalar ni fakturan. Väljer ni att inte fortsätta så måste ni meddela detta till oss så att vi annullerar fakturan och tar bort er från våra register. Här hittar ni information om medlemsavgifter.

Redan medlem?

Har du tränat en termin så behöver du ej registrera dig på nytt till den här terminen utan det är bara till att dyka upp när terminen är igång. Behöver du uppdatera de uppgifter vi har fått in, så som adress eller e-post så kan ni göra detta här: [LÄNK]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *