Viktig information för höstterminen 2020

Efter en vår utan judoträning är vi nu väldigt glada och tacksamma över att kunna starta upp vår verksamhet igen, även om det innebär en del restriktioner. Styrelse och tränarkår har noga övervägt de riktlinjer som klubben nu kommer förhålla sig till och har baserat dessa på rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Judoförbundet.

Följande restriktioner gäller tills vidare
Uppdaterat 2020-08-08

• Stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom eller förkylning.
• Ungdomar och vuxna över 15 år tränar med så få träningspartners som möjligt. Ansvarig tränare kommer hjälpa till att dela in i mindre grupper. Personer över 15 år får stå över delar av träningen om det inte går att hålla sig inom sin grupp.
• Inga föräldrar eller syskon får vistas i träningslokalen, bortsett från vår judolekis-grupp där en målsman får följa med in.
• För att minska trängsel och antalet personer i lokalerna önskar vi att man byter om och duschar hemma.
• Dela ej vattenflaska med någon annan.
• Har du som målsman möjlighet att lämna av barnen till träningen utan att stanna kvar i gemensamma utrymmen önskar vi att ni gör det.

Jönköpings Kampsportsallians har tagit beslutet att dela upp veckodagarna mellan de tre föreningarna för att minimera kontakten mellan föreningarnas medlemmar. Det innebär att judoklubben har åtkomst till träningslokalerna på måndagar och torsdagar. Ladda ner höstens träningsschema här.

Styrelsen har även tagit beslutet att hålla nere gruppstorlekarna och därmed inte ta in några nya medlemmar vid terminsstarten för att säkerställa att vi är färre än 50 personer i lokalerna.

Lokalerna städas noggrant dagligen.

Vid frågor kontakta styrelsen på styrelse@jkpgjudo.se

Hälsningar, styrelse & tränarkår

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *