Vanliga frågor och svar

Välkommen till Jönköpings judoklubb. Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får inför terminsstart. Är det något mer du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss genom mail eller på plats.

Behöver jag föranmäla mig?

Ja, du behöver göra en registrering i vårt medlemssystem. Just nu har vi kö till alla grupper. Efter att du registrerat dig blir du erbjuden en plats genom mail och för att bekräfta platsen behöver du svara på mailet. Hör vi inget från dig inom två veckor kommer vi lämna över platsen till någon annan och du tas bort från kösystemet.

Får jag prova på innan jag bestämmer mig?

Som ny medlem så får man provträna tre gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta. Tre veckor efter terminsstarten så kommer vi att maila ut fakturor till alla medlemmar. Väljer ni att fortsätta träna så betalar ni fakturan. Väljer ni att inte fortsätta så måste ni meddela detta till oss så att vi annullerar fakturan och tar bort er från våra register. Här hittar ni information om medlemsavgifter.

Behöver jag ha dräkt första gången?

Nej, det går bra att träna i vanliga träningskläder de första gångerna. Vi rekommenderar dock att man har långa byxor och långärmat, eftersom man kan få brännsår av mattan när man är ovan. Undvik även blixtlås, smycken och metallspännen i håret, dessa kan skada både dig själv eller andra.

Var kan jag köpa dräkt?

Dräkt går att köpa av oss på klubben, pris varierar beroende på storlek men kostar mellan 250-400kr. Kom en stund innan träningen om du vill köpa dräkt så våra tränare hinner hjälpa dig att prova ut i rätt storlek. Det går bra att betala med swish.

Får jag som förälder vara med?

Som förälder är du välkommen att sitta i vår allmänna umgängesyta under träningen, härifrån har ni god insyn till träningslokalen.

Har ni våra kontaktuppgifter om något skulle hända under träningen?

Ja. Alla tränare har åtkomst till era kontaktuppgifter genom vårt digitala medlemssystem.

Behöver jag meddela om vi får förhinder?

Nej. Vi gör närvarorapportering utifrån vilka barn som är på plats. Är ni sjuka eller fått förhinder behöver ni inte anmäla detta.