Tack för en märklig vårtermin

En historisk vår har passerat och vi går nu mot varmare tider och sommarlov. Även om allt fortfarande inte riktigt är som det brukar hoppas vi att ni alla får en fantastisk sommar. Vi vill tacka för att ni haft överseende med vår bristfälliga verksamhet, att ni stöttat oss och skickat varma hälsningar till vår uppgivna tränarkår och styrelse. Vi vill också tacka alla som har dykt upp tålmodigt på våra utomhusträningar. Även om vi inte kunnat träna judo, har vi fått möjlighet att träffas och svettas tillsammans.

I veckan kom det glädjande beskedet från Svenska judoförbundet att rekommendationerna förändras från och med den 14 juni då Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet tar bort restriktioner om närkontakten inom kontaktsport. Utifrån detta har Svenska Judoförbundet justerat sina rekommendationer som kortfattat innebär att man ger OK på att barn och ungdomar kan träna judo igen, men är mer restriktiva vad gäller unga vuxna och vuxna. Styrelsen i Jönköpings Judoklubb har beslutat att inte gasa på med träning igen, utan ta det inplanerade sommaruppehållet för att sedan ta nya tag i höst då läget förhoppningsvis stabiliserats ytterligare.

Vi kommer skicka uppdaterad information om terminsstart och under vilka omständigheter när vi närmar oss terminsstart (i samband med skolstarten). Ni som redan är medlemmar i vår förening (betalat medlemsavgift under vårterminen 2020) kommer inte behöva anmäla eller registrera er på nytt utan är säkrad en plats till hösten. Vi är däremot tacksamma om ni anmäler att ni inte kommer tillbaka till hösten om ni bestämt att sluta med judo.

Hälsningar
Jönköpings Judoklubbs styrelse

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *