Vi behöver din hjälp!

Det kanske inte är många som vet att Jönköpings judoklubb drivs helt och hållet av ideella krafter. Vi är otroligt stolta över vår stab av tränare, ungdomar och föräldrar som engagerar sig så mycket. Tillsammans vill vi skapa en förening som passar så många som möjligt och arrangera roliga aktiviteter för hela familjen.

För att nå de mål som klubben har enats om så behöver vi fördela ut arbetet på fler ideella krafter. Därför vill vi starta en föräldragrupp som kan bistå med hjälp när det behövs.

Styrelsen önskar att föräldragruppen arrangerar ett event varje termin som inte är relaterat till judoträning. Exempelvis filmkvällar, sportturneringar etc. Syftet med detta är att skapa sammanhållning mellan klubbens medlemmar och för att arrangera evenemang som passar fler än de som är tävlingsaktiva. Det kommer vara möjligt för föräldragruppen att ansöka om ekonomiskt stöd av styrelsen.

Utöver detta ser vi gärna att föräldrar hjälper till vid andra evenemang som klubben arrangerar. Så som träningsdagar, läger, tävlingar och terminsavslutningar. Ju fler som hjälper till desto mindre jobb kommer det innebära för enskilda individer.

Vi kommer hålla en informationsträff om föräldragruppen torsdag 21/2 klockan 18.15. Vi räknar med att det blir ett kort möte på ca 20 minuter.

Välkomna!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *