Hajime Cup

Guldbröderna Åkerstedt på Hajime Cup i Varberg

Bröderna Max och Tim Åkerstedts familj har sommarstuga nere i Varberg och bestämde sig för att smälla två flugor i en smäll när de passade på att tävla på Hajime Cup den 7e april i Varberg. De båda missade tyvärr GO-Cup som klubben åkte på helgen innan på grund av sjukdom och var därmed extra tävlingssugna denna helg.

Killarna hade ingen coach med sig från klubben men pappa Pelle fick ta rollen. Det visade sig att han gjorde ett bra jobb med tanke på att båda killarna kunde åka tillbaka till sommarstugan med vars en guldmedalj runt halsen. Väldigt roligt, särskilt för Tim som tävlade för första gången.

Hela familjen var väldigt nöjda med tävlingen och vi ska försöka planera in den i tävlingskalendern framöver så att fler barn från klubben kan få ställa upp på Hajime Cup.

Text: Linnea Wiberg

Foto: Per Åkerstedt

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *