Killar som fortsätter skörda medaljer

Att tävlingssäsongen är igång på riktigt är det nog ingen som har missat. I helgen hade vi tre grabbar som tävlade på GO-Cup i Stenungssund och det var några av klubbens yngsta, men mest tävlingsaktiva killar som ställde upp: Max Åkerstedt, Theo Lago och Theo Wahlberg. Tre killar som älskar att tävla och som också har briljerat det här året på tävlingsmattan.

Coach Johan Wahlberg har rapporterat att killarna imponerade som vanligt och Max & Theo W tog vars ett guld efter vars tre matchvinster. Theo L slutade på en tredjeplats efter fyra tuffa fighter. Otroligt bra jobbat av dessa killar!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *