medaljer

Medaljregn över Jönköping på Smålands Open

Smålands Open gick av stapeln i helgen och från Jönköping hade vi 23 tävlande från klubben varav många tävlade för allra första gången. Eftersom Jönköping utgjorde en majoritet av de tävlande så var det oundvikligt att skapa grupper utan att det blev matcher mellan klubbkamrater. Ändå visade barnen på riktigt bra matcher där de kämpade allt vad det hade även mot sina vänner. Vid mattkanten hejade klubbkamraterna på varandra, tröstade och grattade. Det är superkul att se att även om klubben växer och vi är många som tävlar så är sammanhållningen stark mellan barnen vilket gör jobbet som coach och tränare väldigt mycket enklare.

Flera stycken skall ha tack för hjälpen vid detta arrangemang: I sekretariatet ställde klubbens äldre ungdomar (Eskil, Nisia, Kalle, Elias och Clara) upp och de skötte sig med bravur. I kiosken stod Klas, Ellinor och Andreas och sålde fika och korv, varav Emma och Sara hade hjälpt till och baka bullar. Samma Sara ställde upp som sjukvårdare trots kort varsel. Tack också till coacherna Jakob och Daniel, samt tävlingsledare Jan Wiberg (inlånad från Staffanstorps JK). Det är härligt att se att vi är så många som numera hjälper till vid dessa arrangemang, det gör ett tungt arbete lugnt.

Guld: Valentin Forsell, Daniel Forsell, Oliver Gustafsson, William Aronsson Biselius, Max Åkerstedt & Marcus Milton.

Silver: Neo Axelsson, Hampus Wängefors, Theo Wahlberg, Ellen Milton, Lucas Hellström & Casper Wängefors.

Brons: Axel Vilander, Kacper Lempicki, William Sernefeldt, Olle Unosson, Theo Lago, Oscar Milton, Stina Hillerström, Thila Candemar, Freja Dolk, Mohammad Faris & Gustav Vilander.

 

Text: Linnea Wiberg

Foto: Linnea Wiberg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *